Marathon

Het is het weekend van de sport als ik deze blog schrijf. F1, wielrennen en de marathon van Rotterdam. Wat een afstanden en wat een uithoudingsvermogen. Dat vergt uren trainen en voorbereiden.

 

Pas geleden werd er aan mij gevraagd of er ook producten zijn van doTerra die de spieren ondersteunen na een intensieve training. En die zijn er!

 

Niet alleen te gebruiken na de training, maar zeker ook ervoor. Of misschien is het beter om te zeggen dat het een mooie preventieve onderhoud is.

 

Een fijne olie om te gebruiken is de Deep Blue. Deep Blue is een verzachtende oplossing voor vermoeide, stijve, vastzittende en stramme spieren. Eenmaal zachtjes ingewreven, heeft het een koel en tintelend effect. De Deep Blue kalmerende blend bevat acht essentiële oliën: Wintergreen, Camphor, Peppermint, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Blue Chamomile en Osmanthus die bekend staan om hun ondersteunende werking bij spier-, en gewrichtspijnen. Een mooie combinatie van mintachtige en bloemige geur. Deze olie is er in een tube ( Deep Blue Rub), een roller en supplementen.

 

Ook de Aroma Touch is een fijne olie om te gebruiken als de spieren veel worden gebruikt. AromaTouch massage blend is een kalmerende blend van essentiële oliën die je kan gebruiken bij een massage. Cypress, Peppermint, Marjoram, Basil, Grapefruit en Lavender geven een zuivere, frisse en muntige geur. De troostende en ontspannende kwaliteiten van deze blend helpen je om je zintuigen tot rust te brengen. Aroma Touch massage blend kan helpen de spanning te verminderen en een kalmerend gevoel te geven. Met een massage kan je je spieren soepeler maken maar het helpt ook om o.a. afvalstoffen af te voeren.

 

Persoonlijk ren ik geen marathon, fiets ik geen berg op, en laat ik de F1-racewagen staan, maar gebruik ik Deep Blue en Aroma Touch maar al te graag!

Want ook na een paar uren achter de computer te hebben gewerkt, is het heerlijk om je nek en je schouders in te smeren met deze essentiële oliën.

 

Ben je nieuwsgierig naar wat essentiële oliën zijn?

Hoe jij doTerra essentiële oliën kunt gebruiken?

Ik leg het je graag uit in Meet de Basics!

Oilsenzo
Sandra Oosterink
Live by Nature
Deel dit bericht via onderstaande Social Media.