Home Essentials

De Basis

Deze week was ik spullen aan het opruimen en toen kwam ik oude documenten van doTerra tegen. Het is al weer 3 jaar dat ik deze essentiële oliën gebruik. En wat hebben ze al veel voor mij gedaan!

 

In mijn herinnering ging ik terug naar mijn eerste pakket. De HOME Essentials waarin 10 essentiële oliën en een diffuser zaten. Hoe komt het dat dit voor mij heeft gewerkt?

 

Op het moment dat ik doTerra leerde kennen, was ik toe aan een basis. In dit geval een basisproduct. In 2019 stopte met een studie die ik, naast mijn baan in het onderwijs, deed. Mijn motor draaide de hele dag volop. Van de één op de andere dag had ik tijd over. En zo werd ik geconfronteerd met uitdagingen die ik tijdens mijn volle agenda had genegeerd.

 

Een basis betekent voor mij dat ik er aandacht aan kan geven en dat ik die aandacht ook kan vasthouden, dat ik er trouw aan ben en dat ik er meer over wil weten. Dat ik ervaringsdeskundige word, omdat de kwaliteit van het product ken. Een basis houd ik vol.

 

En dat is precies wat ik deed. Ik kocht 10 essentiële oliën en een diffuser en ging deze gebruiken. En, omdat ik merkte dat dit mij ondersteunde, wilde ik er alles over weten. Ik kocht een boek, bezocht verschillende websites en liet me informeren tijdens verdiepingsavonden.

 

Ik stelde mijn account in op maandelijkse bestellingen (Loyalty Reward Program), want elke maand waren er wel een paar oliën op. Ik werd nieuwsgierig naar andere oliën en naar de supplementen en zette die op mijn bestelling.

 

En nu, 3 jaar later, gebruik ik nog steeds de 10 oliën en de diffuser als basis van mijn dagelijkse gewoonte.

 

Ben je nieuwsgierig naar wat essentiële oliën zijn?

Hoe jij doTerra essentiële oliën kunt gebruiken?

 

Ik leg het je graag uit in Meet de Basics!

Oilsenzo
Sandra Oosterink
Live by Nature
Deel dit bericht via onderstaande Social Media.