Gezond en Fit

Behandelingen

JE LICHAAM IN BALANS

De oude Chinezen wisten het al: het menselijk lichaam is één samenhangend systeem dat alleen optimaal functioneert als het volledig energetisch in balans is.

 

Het leven zit vol impulsen, indrukken en ervaringen. Verschillende factoren in ons dagelijks leven zijn van invloed op ons algehele welzijn. Of het nu een handdruk is, een knuffel of een massage; elk fysiek contact heeft een verschillende betekenis. De basis een van massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. Het kan je helpen om weer in balans te zijn.

AROMATOUCH BEHANDELING

Aanraking is net zo belangrijk bij de AromaTouch behandeling als de essentiële olie (het aroma) door de werking van elk specifieke olie. De verbindingen die worden gevormd door middel van de AromaTouch behandeling helpen te ontspannen. Het bevordert de homeostase; je natuurlijk evenwicht.

 

Lees meer >>

Voetreflex behandeling

VOETREFLEXPLUS MASSAGE

De voeten zijn de afspiegeling van de mens die zij dragen. Door zogeheten reflexpunten, meridiaanbanen en accupunctuurpunten te behandelen kan verstoorde energie weer in harmonie worden gebracht. VoetreflexPlus massage kan bij iedereen toegepast worden. Ook gezonde mensen zullen ervaren dat een deze massage een zeer ontspannende uitwerking heeft.

 

Lees meer >>

An Shen®
hoofd-, nek- en schoudermassage

An Shen betekent geestelijke balans en/of innerlijk evenwicht. An Shen hoofd-,nek-, en schouder massage is een combinatie van Chinese acupressuur en Westerse massagetechniek. Deze massage is vooral gericht op een diepe rust en totale ontspanning van zowel lichaam als geest.

 

Lees meer >>

AnShen