Bijzondere werking

Ervaar de bijzondere werking en kracht van essentiële oliën

Hoewel essentiële oliën als een nieuwe trend wordt gezien, gebruikten Oude beschavingen planten voor bijvoorbeeld aromatherapie, persoonlijke verzorging, religieuze ceremonies of schoonheidsbehandelingen.

Essentiële oliën zijn vluchtige en aromatische bestanddelen die van nature voorkomen in zaden, schors, stelen, wortels, bloemen en andere delen van planten, bomen of struiken. Het aroma helpt de natuur zich te beschermen tegen invloeden gevaren vanuit de natuur.

OILSENZO
Essentiele Olien

Het mogelijke gebruik van essentiële oliën gaat veel verder dan hun geur. Elke olie heeft een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en deze bepaalt de werking en eigenschappen.
Essentiële oliën hebben reinigende eigenschappen en hebben een natuurlijk antibacterieel effect. Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt.

Essentiele Olien

De puurheid van een essentiële olie is de allerbelangrijkste eigenschap. dōTERRA heeft zorgvuldig gedestilleerde essentiële oliën die op het juiste moment zijn geoogst, zodat ze de best mogelijke samenstelling en het hoogst mogelijke effect hebben. dōTERRA heeft het CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade®) keurmerk. Het certificeert dat er geen toegevoegde vulstoffen, synthetische ingrediënten of schadelijke stoffen in hun essentiële oliën zitten. Dit protocol zorgt voor werkzaamheid, zuiverheid en consistentie.

Ons lichaam heeft gedurende de dag verschillende emotionele en fysieke ervaringen. Essentiële oliën kunnen ondersteunen om ons welzijn te beïnvloeden en te behouden. Je hoeft geen expert te zijn om de vele voordelen van essentiële oliën te ervaren. Het enige dat je nodig hebt, is basiskennis over hoe je ze veilig en eenvoudig kunt gebruiken. Wil je hier meer over weten? Ik vertel je graag over de mogelijkheden van de producten van dōTERRA.

- Meet the Basics -

Voor een eerste stap naar jouw essentiële olie ervaring

Essentiele olien Oilsenzo

Het gebruik van essentiële oliën is intuïtief, eenvoudig en geeft bijzonder veel voldoening. Er zijn veel oliën beschikbaar en er zijn talloze combinaties, mogelijkheden en toepassingen. Dat kan in het begin best overweldigend zijn. We gaan samen kijken welke olie bij jou past.
Je ontvangt van mij eerst een sample.

Daarop nodig ik je uit voor ‘Meet the Basics’. Tijdens deze uitleg maak je kennis met de 10 basis-oliën van dōTERRA;

  • Wat zijn essentiële oliën?
  • Hoe werken essentiële oliën?
  • Op welke manier kun je de oliën gebruiken?

Wanneer je besluit om een bestelling te doen, help ik je verder om ze te leren gebruiken. We maken daarvoor een vervolgafspraak.