Balance

Zomervakantie

Omdat ik naast Oilsenzo ook in het onderwijs werk, heb ik nu (zomer)vakantie.

 

Eerlijk gezegd moet ik er altijd even aan wennen. De laatste maand van het schooljaar is altijd een hectische en drukke maand. En dan mag je die eerste maandag van de zomervakantie rustig aan doen. Dat is best een uitdaging voor iemand zoals ik die altijd bezig is. Op die eerste zomervakantie-dag ben ik dan ook meestal ook niet de gezelligste. Ik doe van alles en van alles eigenlijk niets.

 

Toch probeer ik het dan ook om zo snel mogelijk een ander ritme te vinden. In de eerste dagen plan ik niet veel (of eigenlijk niets) en doe ik wat op dat moment lukt. Ik noem het altijd “een beetje rommelen”. Meestal heeft het maar een paar dagen nodig. Ook dat is te overzien en maakt de rest van de vakantie een stuk aangenamer.

 

dōTerra essentiële oliën helpen me weer tot de basis te komen. Een olie die ik graag gebruik is Balance. Het geeft mij (naast mijn dagelijkse gewoonte) tijd om de dag meer te ontspannen te beginnen.

 

Balance is een frisse, zoete en houtachtige aroma die bij gebruik in de diffuser of op je huid voor een rustgevend en ontspannen gevoel kan zorgen. Balance is een combinatie van essentiële oliën: Spar, ho hout, Frankincense, blauw boerenwormkruid en blauwe kamille. Een aangename olie voor als je een beetje harmonie nodig hebt. Ook heerlijk te gebruiken tijdens de yoga, ’s ochtends op je polsen of in je nek voor het slapen gaan.

 

Even niets doen, heeft me goed gedaan. Een goede start van de zomervakantie. Het geeft me inspiratie gegeven om jou ook kennis te laten maken met essentiële oliën dōTerra.

 

Ben je nieuwsgierig naar wat essentiële oliën zijn?

Hoe jij doTerra essentiële oliën kunt gebruiken?

Ik leg het je graag uit in Meet de Basics!

Oilsenzo
Sandra Oosterink
Live by Nature
Deel dit bericht via onderstaande Social Media.