Over mij

Sandra Oosterink Over mij

LIVE BY NATURE

Over mij

Al sinds ik kan me herinneren kan ik enorm genieten van de start van een dag; de zonsopgang, de dauw op de bladeren, maar ook de frisheid en de geur die natuur met zich meebrengt. De prachtige schilderijen die de natuur maakt, geven me rust en ontspanning.

Dat de natuur nog meer voor ons heeft, heb ik inmiddels zelf ervaren. In 2019 stopte ik met een studie die ik, naast mijn baan in het onderwijs, deed. Mijn motor draaide de hele dag volop. Van de één op de andere dag had ik tijd over. En zo werd ik geconfronteerd met uitdagingen die ik tijdens mijn volle agenda had genegeerd.

Door het gebruik van essentiële oliën van dōTERRA, massages en coaching heb ik geleerd de signalen van het lichaam te begrijpen en grenzen te herkennen. Het heeft me geleerd goed voor mezelf te zorgen. En dat alles vanuit de kracht van mezelf en de natuur.

Mijn missie is dat wij de regie over onze gezondheid in eigen hand kunnen nemen, door goed voor onszelf te zorgen en te bouwen aan een gezonde, natuurlijke levensstijl.

Sandra Oosterink

OILSENZO

Waarom kiest u voor

Oilsenzo

Bij Oilsenzo is er tijd om te ontdekken dat de aandacht die jij aan jezelf geeft, wordt gedeeld met je omgeving. Oilsenzo biedt jou essentiële oliën van dōTERRA, AromaTouch behandelingen en VoetreflexPlus massages.

De natuur deelt met ons mooie producten en ook jij kan deze leren gebruiken, ervaren en delen.

Live by nature

Over mij olien