Deep Blue

Sportief het jaar door

Wandelen, yoga, fietsen, voetbal, hockey, krachtraining, hardlopen; noem het maar op. Er zijn zoveel heerlijke en mooie beweegactiviteiten om te doen.

En tja, bewegen is ook nog eens goed voor je.

 

In januari, na de feestdagen, krijg ik weer zin om iets te extra’s te doen. En dat gaat niet altijd zonder een (spier)pijntje. Gelukkig heb ik dan essentiële oliën die mij wat verlichting kunnen bieden.

 

dōTerra’s Deep Blue is een van mijn favoriete olie voor en na het sporten. Deze olie is verkrijgbaar in zowel olie als ook in een crème, de Deep Blue Rub. Het bestaat uit wintergroen, kamfer, pepermunt, blauw boerenwormkruid, blauwe Duitse kamille, kerrieplant en osmantus.

Deep Blue geeft een verzachtend en verkoelend effect en werkt ondersteunend bij gewricht-, spier of zenuwondersteuning. Eenmaal zachtjes ingewreven zal het koele effect van Deep Blue vrijwel direct voelbaar zijn. Een oppepper na een intensieve training.

 

Na het bewegen gebruik ik ook de AromaTouch. Deze bijzondere samenstelling is gemaakt vanwege de ontspannende en kalmerende eigenschappen van de oliën. Aroma Touch combineert de essentiële oliën van Cypress, Peppermint, Marjoram, Basil, Grapefruit en Lavender. De zuivere, frisse en muntige geur van AromaTouch is tegelijk verkwikkend en ontspannend en kan helpen de spanning te verminderen en een kalmerend gevoel te geven.

 

Deep Blue en Aroma Touch worden (naast nog 6 andere essentiële oliën) ook tijdens de Aromatouch behandeling aangebracht. De zuivere, frisse en muntige geur van AromaTouch olie geeft een extra aromatische boost aan de AromaTouch behandeling en behalve dat Deep Blue heerlijk is voor spieren, gewrichten en botten helpt het je hoofd koel houden. Een mooie combinatie dus, voor en na het sporten.

 

Nieuwsgierig naar hoe dōTerra essentiële oliën voor jou kunnen werken of zin in een Aroma Touch behandeling?

 

Ik help je graag.

Oilsenzo
Sandra Oosterink
Live by Nature
Deel dit bericht via onderstaande Social Media.