persoonlijke mix

Even tijd voor mezelf

Regelmatig zeg ik dat even tijd voor mezelf nodig heb. Nou dat heb ik in de afgelopen maand meer gedaan. Weer gelezen en gesport, maar ook af en toe even helemaal niets. Soms geef ik veel of is er veel dat ik mag doen en tsja, daarmee of daarin zet ik mezelf niet altijd op de eerste plaats.

 

Afgelopen weekend heb ik in alle rust (in een oud klooster) mogen ervaren dat de aandacht die ik mezelf geef, wordt gedeeld met mijn omgeving. Meditatie, (stilte)wandelingen en gesprekken helpen me om terug te gaan naar mezelf. En dat geeft mij rust, balans en energie.

 

Essentiele oliën helpen me om dit gevoel te mogen vasthouden. Vanochtend, direct na het opstaan, heb ik gekeken welke oliën er vandaag bij mij passen. En in deze afstemming kwam ik tot een mooie samenstelling.

 

Roman Chamomile – ondersteunt en herinnert mensen eraan dat ze mogen doen waar ze van houden om echt succes te ervaren.

Spearmint – ondersteunt het helder denken en innerlijke duidelijkheid.

Holiday Joy – Holiday Joy is een blend die warmte, vrede en verbondenheid ondersteunen.

 

Ook jij kan gemakkelijk je eigen samenstelling maken.

Meestal gaat dat vanzelf (zeg maar op je intuïtie) en kies je waar jij je op dat moment prettig bij voelt. Ook kan je je verdiepen in welke essentiële olie bij je past door je te informeren naar de werking, de hoeveelheid en de samenstelling van een olie. Dat kan door er over te lezen of naar de werking van de essentiële olie te vragen bij diegene waar jij de olie hebt gekocht.

 

Hoe ik tot de combinatie van vanochtend ben gekomen?

Ik heb drie flesjes genomen en de dopjes eraf gedaan. Daarna heb ik deze drie flesjes samen even heen en weer bewogen onder mijn neus, zodat de aroma zich verspreidde. De oliën in de diffuser gedaan, de diffuser aangezet om vervolgens genieten van  mijn eigen samenstelling en daarmee ook even tijd voor mezelf.

 

Nieuwsgierig en wil je meer weten over hoe essentiële oliën van dōTERRA jou kunnen ondersteunen?

Ik help je graag.

 

Oilsenzo
Sandra Oosterink
Live by Nature
Deel dit bericht via onderstaande Social Media.