diffuser Petal

Wat een heerlijke geur!

Wat geniet ik nu het weer voorjaar wordt. Het ruikt weer zo heerlijk fris buiten. Het maakt me vrolijk, blij en actief en ik krijg weer zin om van alles te doen.

 

Geuren zijn gekoppeld aan ons onderbewustzijn en kunnen daardoor positieve gevoelens oproepen. Van alle zintuigen is de reukzin het nauwst verbonden met geheugen en emotie. Geuren worden door ons reukorgaan direct naar het limbische systeem, het emotiecentrum in de hersenen waar stemmingen en gevoelens worden verwerkt, geleid.

 

Met de geur van een essentiële olie kun je jouw humeur en emotioneel welzijn positief beïnvloeden. Een fijne manier om dat te doen is door gebruik te maken van een diffuser.

Ik gebruik de dōTerra Petal Diffuser 2.0. Het geeft een heerlijke nevel dit tot 30 vierkante meter kan reiken. Deze diffuser heeft diverse instellingen van 2, 6 en 12 uur met tussenpozen. Je vult de diffuser met water en een paar druppels olie om essentiële oliën in de lucht te verspreiden. De stoom en het water worden niet warm en daarom blijven de moleculen in tact. Zo geven ze de fijnste aroma af.

 

In de diffuser kun je de essentiële oliën van citrusvruchten, zoals citroensinaasappel en bergamot gebruiken om jezelf op te vrolijken. Of als je behoefte hebt aan energie, gebruik dan de geuren van dennennaalden en voor rust bijvoorbeeld lavendel.

 

Maar er zijn nog zoveel meer mooie geuren die gebruikt kunnen worden. Nieuwsgierig naar hoe dōTerra essentiële oliën voor jou kunnen werken?

 

Ik vertel je er graag over.

 

 

Oilsenzo
Sandra Oosterink
Live by Nature
Deel dit bericht via onderstaande Social Media.