bogo okt 21

Yessssss! De BOGO’s zijn terug!

21 oktober tot en met 26 oktober zijn er fantastische aanbiedingen voor je.

Van huidverzorging tot ontspanning en massages, tot emotionele en fysieke ondersteuning.

 

Je koopt een olie en krijgt er 1 of zelfs 2 gratis.

Je kan van iedere aanbieding er meerdere bestellen.

 

Koop dōTERRA InTune™ (10 ml) voor € 37,50

en krijg dōTERRA krijg Juniper Berry (5 ml) t.w.v. € 20,50 GRATIS

 

dōTERRA InTune™ is een mix van essentiële oliën die het concentratievermogen ondersteunt. Breng deze olie aan op je polsen om een gevoel van focus te bevorderen tijdens een werkdag. De InTune (roller) ondersteunt je om je taak te kunnen afmaken.

 

De essentiële olie dōTERRA Juniper Berry™ (jeneverbes) wordt verkregen uit naaldbomen en heeft een houdachtig, kruidig en fris aroma.  Gebruik het bijvoorbeeld in je dagcrème voor ondersteuning van een egale huid. Deze olie is ook fijn voor kinderen. Gebruik het in de diffuser tegen nare dromen.

 

Koop Deep Blue™ Touch (10 ml) voor € 48,50

en krijg AromaTouch™ (15 ml).t.w.v. € 27,25 GRATIS

 

Deep Blue™ Touch is een combinatie van acht essentiële oliën die bekend staan om de gewrichten en spieren te verzachten en te koelen. De oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie geven een warm, tintelend gevoel wanneer je het op de huid aanbrengt en helpt je lichaam te kalmeren. 

 

De AromaTouch™ is een kalmerende blend van essentiële oliën die je kan gebruiken bij een massage. Een heerlijke mix van Cypress, Pepermunt, Marjolein, Basilicum Grapefruit en Lavendel die een frisse en een muntachtige geur heeft. Breng deze olie aan op je nek en schouders om ontspanning te bevorderen.

 

Koop On Guard+™ Softgels voor € 24,50

en Oregano (15 ml) t.w.v. € 27,25 GRATIS

 

dōTERRA On Guard™+ Softgels heeft de On Guard (beschermende) blend mét de essentiële oliën zwarte peper, oregano en melisse voor extra ondersteuning. Deze softgels bevat essentiële oliën die bekend staan om een gezond immuunsysteem en de natuurlijke antioxidantenafweer van het lichaam te ondersteunen.

 

Oregano staat bekend als een van de meest krachtige en heilzame essentiële oliën.

Oregano wordt gebruikt in gerechten over de hele wereld vanwege zijn veelzijdige smaak.

Voor toepassing moet Oregano sterk worden verdund. Doop de punt van een schone tandenstoker in het flesje en roer daarna de tandenstoker door de gerechten of gebruik de gefractioneerde kokosolie bij gebruik op het lichaam.

 

Koop Siberian Fir (15 ml),  voor € 21,25

en krijg Douglas Fir (5 ml), t.w.v. € 27,25 GRATIS

 

Siberian Fir ondersteunt het immuunsysteem en kan heel verzachtend zijn voor de huid, kalmeert tegelijkertijd de emoties en heeft een aardend effect. Breng aan op de huid voor het verzachten van lichte huidirritaties of verdun met gefractioneerde kokosolie voor een ontspannende massage.

 

Douglas Fir heeft een zoete, verfrissende en een licht citroenachtige geur. Douglas Fir kan worden gebruikt om de huid te zuiveren en ondersteunt het gevoel van een vrije ademhaling. Het bevordert een positief humeur. Voeg 1 druppel toe aan een gezichtsreiniger of douchegel voor extra reinigende eigenschappen en een verkwikkend aroma.

 

Koop Console ™ (5 ml) voor € 29,00

en krijg Adaptiv ™ Touch (10 ml) t.w.v. € 24,50

én Forgive ™ Touch (10 ml ) t.w.v. € 15,75

 

dōTERRA Console is samengesteld uit boom- en bloembestanddelen die rijk zijn aan grondende en vernieuwende eigenschappen. De blend heeft een zoete, fleurige geur in een samentelling om het gevoel van hoop te helpen bevorderen.

 

Forgive™ Touch is een combinatie van essentiële oliën van bomen en kruiden, die emoties in balans helpen brengen. Breng deze olie ‘s ochtends aan onder de voeten om het geduld te bevorderen of op je polsen en het hart om je gedurende de dag gegrond en tevreden te voelen. Óf breng het in je nek en op je polsen aan voor gevoelens van rust.

 

Toe aan een kalmerende olie? Adaptiv™ Touch is een essentiële olie die kan helpen lichaam en geest in balans te houden. Lavendel zorgt voor een kalmerend effect, terwijl Wild Orange verkwikkend werkt. Helpt het humeur een boost te geven, kalmeert en verkwikt.

 

Wil je bestellen?

Dat kan op je account of geef het tijdig aan mij door, want OP = OP!

 

Nieuwsgierig naar hoe dōTerra essentiële oliën voor jou kunnen werken?

Ik help je graag!

 

  • de bovenstaande prijzen worden alleen tijdens de BOGO’s aangeboden en zijn excl. verzendkosten.
Oilsenzo
Sandra Oosterink
Live by Nature
Deel dit bericht via onderstaande Social Media.