IN GOEDE BANEN

Met het blote oog zie je ze niet, maar van je kruin tot je tenen lopen allerlei energiebanen (meridianen). Samen vormen ze een netwerk met een belangrijke functie; namelijk levensenergie zo soepel mogelijk door je lichaam transporten.

 

Elke meridiaan is verbonden aan een specifiek orgaan. Toch heeft elke meridiaan een grotere functie dan alleen het betreffende orgaan. Op de meridianen zitten bepaalde punten waar de uiteinden van de meridianen aan de oppervlakte van ons lichaam komen. Dit maakt de meridianen als het ware toegankelijk van buitenaf. Door de meridianen zachtjes te masseren kunnen blokkades worden opgeheven.

 

Tijdens deze massage wordt er tijdens het in-oliën dōTERRA Balance aangebracht. De Balance is een fijne olie met Spar, Ho hout, Frankincense, Blauw Boerenwormkruid en Blauwe Kamille. Een frisse en houtachtige olie die bij gebruik op de huid voor een rustgevend en ontspannen gevoel kan zorgen.

 

Deze behandeling duurt ongeveer een uur. Na de behandeling mag je nog even blijven liggen, zodat de olie en de massage zijn werk kan doen.

 

VoetreflexPlusmassage Meridiaan t.w.v. € 65,00 voor € 52,50

 

VoetreflexPlusmassage Meridiaan met een fles Balance 15 ml t.w.v. € 97,50 voor € 76,75

VoetreflexPlusmassage Meridiaan met een roller Balance Touch 10 ml t.w.v. € 89,25 voor € 70,00

 

 

Wil jij van deze aanbieding gebruik maken?

Of wil je weten over hoe essentiële oliën van dōTERRA jou kunnen ondersteunen?

 

Mail of bel en ik plan een behandeling in.

 

  • Deze aanbieding is geldig tm 31 oktober 2021
  • Omdat ik in het tweede jaar van mijn opleiding ben, zijn prijzen hierop aangepast.

Oilsenzo
Sandra Oosterink
Live by Nature
Deel dit bericht via onderstaande Social Media.